Dinerkaart

De Belgische keuken met een eigentijdse draai!

Leopold is al 14 jaar  bier specialist en heeft daarom voor u nagedacht over de perfecte Belgische, Nederlandse en dus Bourgondische beleving.
Leopold helpt u daarom een handje en zal aan de hand van elk gerecht bier- (en natuurlijk wijn-) suggesties doen. Zo kunt u zien wat er gebeurt als u eten met de verschillende smaken van bier combineert.

 

Voorgerechten

Broodje dip met aïoli en tapenade    €4,00

Huisgemaakte tomatensoep    €5,50

Oosterse kippensoep met udon noedels,    €6,75
Aziatische groenten en kipfilet

Gemengde Vissalade geserveerd met gerookte zalm,    €12,75
Hollandse garnalen, gerookte forel en cocktailsaus

Caesar salade met caesardressing, croutons,    €9,50
gerookte kip, romanasla, gekookt ei en bacon

Salade Caprese buffelmozzarella met tomaat,    €10,50
rucola, gepofte pompoen, pesto en pijnboompitt
geserveerd met een glaasje gazpacho

Rundercarpaccio met pesto, pijnboompitten,    €10,50
rucola en Parmezaan

Meloenmix geserveerd met Ardennerham    €8,50

 

Hoofdgerechten

Kippendijsaté met komkommersalade,    €13,50
atjar en Vlaamse friet

Diamanthaas saté met Aziatische salade,    €15,75
rijst en pikante sojasaus

Leoburger Classic geserveerd met rode ui,    €14,75
bacon, kaas, mosterdsaus en een side salad
en Vlaamse friet

Mexicaanse Burger geserveerd met spek,    €16,50
jalapenos, cheddar, guacamole, tomatensalsa,
Vlaamse friet en nacho’s

Frietje Stoof Huisgemaakt stoofvlees geserveerd    €16,50
met Vlaamse friet en een side salad

Fish and Chips Huisgemaakte kibbeling met Vlaamse friet,    €14,75
een side salad en tartaarsaus

Spare Ribs gemarineerd in pikante ketjap, geserveerd met Vlaamse friet,    €17,50
een side salad en knoflook- en barbecuesaus

Zalm ‘’papillotte’’ geserveerd met gestoomde groenten, kruidenboter en rijst    €16,75

Runderbiefstuk getrancheerde diamanthaas geserveerd met gebakken groenten,    €18,50
Vlaamse friet en een pepersaus

Quinoaburger geserveerd op gevulde portobello,    €14,50
met Togarishisaus, Vlaamse friet en een side salad

 

Desserts

Aardbeienparfait met witte chocoladesaus    €5,50

Proeverij van meloen een stuk watermeloen,    €6,50
een meloensalade en meloensorbetijs

Citrus cheesecake met mango ijs    €6,50

Oreowafel met Oreomascarpone en rood fruit    €7,50

Appelgebak met vanille ijs en slagroom    5,50

Chocolade Brownie met karamelsaus en vanille ijs    €6,50

Reserveren

Openingstijden & informatie

+31 (0)70 36 00009

Openingstijden:
Zondag t/m donderdag 10:30 - 1:00
Vrijdag en zaterdag 10:30 - 2:00

Keuken dagelijks geopend van 11:00 tot 22:00

Facebook

Locatie